Interim Mnagement

Jedinstvena kompanija sa “Rent-a-Manager” osnovnim modelom poslovanja prisutna u cijeloj Adria regiji.

Adria Management pruža privremene – interim usluge u  segmentima:

Operacijski i krizni menadžment

Adria Management pruža privremene – interim usluge klijentima kojima je potrebna brza reakcija na ograničeni rok u svrhu preokreta u poslovanju ili reorganizacije na domaćim, regionalnim ili stranim tržištima.

Organizacija prodaje i razvoj novih tržišta

Adria Management pruža privremene – interim usluge klijentima kojima traže hitno povećanje prodaje ili otvaranje novih distribucijskih kanala na domaćim, regionalnim ili stranim tržištima.

Organizacija proizvodnje

Adria Management pruža privremene – interim usluge klijentima kojima je potreban brz preokret unutar ograničenih rokova u organizaciji proizvodnje i povećanja kvalitete u svrhu zadovoljavanja rastuće potražnje.

Organizacija nabave i logistike

Adria Management pruža privremene – interim usluge klijentima kojima je potreban brz preokret unutar ograničenog roka u organizaciji nabave i logistike i postizanja željenih ciljeva u odnosima sa dobavljačima.

Kada je pravi trenutak da se obratite stručnjacima za određena područja?

Nikada nećete imati dovoljno vremena da sve napravite sami. Uglavnom nećete imati niti dovoljno raspoloživih kvalitetnih resursa u okolini u kojoj ste navikli rješavati poslovne izazove pred vama. Rijetko kada ćete imati novaca da zaposlite najbolje stručnjake i da im obećate odgovarajuću financijsku kompenzaciju i karijeru koja im je na prvom mjestu, a zašto biste to i učinili?

Vi imate zadatak kojem se ne možete posvetiti u potpunosti, projekt koji nema tko kvalitetno voditi, razvoj koji nemate kome povjeriti? Možda niste ni sigurni što je to što vas muči, ali osjećate da poslovi ne idu pravim ritmom ili u pravom smjeru? Da, to je taj trenutak. Vi trebate pomoć stručnih suradnika koji su navikli takve stvari rješavati.

Kako možemo pomoći?

Mi ne radimo zapravo u svom poduzeću. Naš je posao u vašem poduzeću i u najkraćem potrebnom vremenu savjetujemo, kreiramo, postavljamo temelje, preuzimamo odgovornost, menadžiramo procese ili cjelokupan posao, implementiramo željene i dogovorene procedure ili promjene te vas tada puštamo da sami nastavite put ka uspjehu.

Naš je moto:

“Mi ne proizvodimo dokumentaciju – mi  proizvodimo rezultate!”

Mi nismo samo još jedna konzultantska kompanija. Mi smo kompanija sa “Rent-a-Manager” osnovnim poslovnim modelom koja posjeduje sva potrebna znanja i posebne ekspertize u segmentima u kojima nudimo našu asistenciju. Mi vam nećemo samo reći kako da nešto napravite bez odgovornosti sa naše strane. Mi ćemo odraditi zadatke zajedno, trenirajući kroz proces vas i vaše zaposlenike. Kada se rastanemo nećete ostati sami sa analizama, prognozama, preporukama i procedurama na papiru. Vaš dobitak će biti uhodani procesi, dok stečeno znanje ostaje u vašoj organizaciji i pripada samo vama.

“Nemojte tražiti najbolje zaposlenike koje zapravo ne možete ili ne želite toliko platiti. Rent-a-ManagerPuno je povoljnije unajmiti najboljeg stručnjaka na strogo određeno vrijeme da se odrade važni zadaci.”

Možda je najbolje da prvo pregledate studije slučajeva koje kratkim primjerom pokazuju izazove sa kojima su se susreli neki od naših klijenata, a kojima smo pomogli da se promjene na bolje, brže, profitabilnije i odgovornije? Ovdje možete pronaći samo neke od tih uspješnih priča.