Photo Goran

Goran Ivanišević

Managing Partner

DIREKTOR OPERACIJA / DIREKTOR PRODAJE / MENADŽER PROIZVODNJE / DIREKTOR NABAVE / KONZULTANT U ADRIA REGIJI – KRIZNI INTERIM MENADŽER

Izvršni partner i suosnivač Adria Management-a. Iskusni operacijski, krizni i tranzicijski te prodajni profesionalac sa preko 12 godina iskustva na srednjim i visokim menadžerskim pozicijama u raznim industrijama. Iskustvo na raznim razinama u vođenju timova u svrhu postizanja strateških i operacijskih ciljeva. Usmjeren na vođenje organizacija prema optimalnim rezultatima korištenjem osobnih liderskih osobina, inzistirajući na osobnoj odgovornosti kao i na timskom radu, agilnom pristupu projektima i procesima te spremnošću na stalne promjene, učenje i usavršavanje.

Photo Milos

Miloš Ulčar

Managing Partner

IZVRŠNI DIREKTOR / DIREKTOR PRODAJE / DIREKTOR NABAVE / KONZULTANT U ADRIA REGIJI – KRIZNI INTERIM MENADŽER

Izvršni partner i suosnivač Adria Management-a. Iskusni lider sa 15 godina profesionalnog iskustva na visokim menadžerskim pozicijama u raznim sektorima. Operativno iskustvo u vođenju kompanija na raznim razinama koristeći raspoložive resurse u svrhu postizanja ciljeva. Fokusiran na strateški razvoj organizacije i krizno upravljanje koristeći odlična tehnička znanja, kontroling, upravljanje troškovima, osobno, timsko i organizacijsko restrukturiranje.

Goran Torbica

Country Manager

DIREKTOR PRODAJE /  DIREKTOR NABAVE  / KONZULTANT U ADRIA REGIJI – KRIZNI INTERIM MENADŽER

Country Manager za Srbiju u Adria Management-u. Iskusni operacijski i krizni menadžer, profesionalac prodaje i nabave, sa preko 25 godina iskustva na srednjim i višim menadžerskim pozicijama u raznim industrijama. Dugogodišnje iskustvo u timskom radu na ostvarivanju ciljeva kako nabave tako i prodaje sa akcentom na prodajnim aktivnostima. U karijeri radio na svim pozicijama od referenta prodaje do direktora prodaje i nabave. Proaktivan u vođenju timova, proširenju baze kupaca i postizanju rezultata.