Interim Mnagement

“Smo edino podjetje z “Rent-a-Manager” osnovnim poslovnim modelom prisotno v celi Adria regiji.”

Adria Management izvaja storitve začasnega vodenja podjetij na naslednjih področjih:

VODENJE IN KRIZNI MANAGEMENT

Adria Management poslovnim partnerjem ponuja storitve začasnega vodenja podjetja. Storitve zajemajo  celovito in hitro pomoč pri ustanovitvi podjetja, kadrovski in finančni reorganizaciji  ter kriznem managementu.

PRODAJA IN RAZVOJ NOVIH TRGOV

Adria Management ponuja in izvaja storitve začasnega vodenja za poslovne partnerje, ki potrebujejo hitro in dolgoročno rast prodaje in/ali razvoj novih trgov, z uporabo najboljših trženjskih orodij in praks.

VODENJE PROIZVODNJE

Adria Management ponuja in izvaja storitve začasnega vodenja in organizacije proizvodnje poslovnim partnerjem, ki potrebujejo   učinkovito preobrazbo proizvodnje  in zagotovljeno povečanja produktivnosti in kakovosti.

VODENJE NABAVE IN LOGISTIKE

Adria Management ponuja in izvaja storitve začasnega vodenja nabave in logistike podjetjem, ki si želijo hitro in učinkovito urediti nabavne poti, doseči stroškovno učinkovitost ter izboljšati partnerske odnose z dobavitelji.

Kdaj je pravi trenutek, da si poiščete pomoč strokovnjaka za določeno področje vašega poslovanja?

Obstaja velika verjetnost, da nikoli ne boste imeli dovolj časa, da bi vse težave in izzive rešili sami. V okolju kjer poslovno delujete se morda soočate s pomanjkanjem visoko kakovostnega kadrovskega potenciala. Morda si ne morete privoščiti dolgoročne zaposlitve strokovnjaka z visoko plačo in vsemi bonitetami. Tega vam tudi ni treba.

Ste pred zahtevno nalogo, ki ji morate posvetiti vso pozornost, pa dan nima dovolj ur? Pred vami je zahteven projekt, pa nimate vodje, ki bi ga uspešno in varno vodil? Ugotavljate, da se vam novi trgi in priložnosti  izmikajo zaradi pomanjkanja časa ali strateškega pristopa? Mogoče pa samo enostavno ugotavljate, da vaše podjetje ni dovolj pripravljeno za izzive s katerim se sooča. Da, to je trenutek, ko potrebujete pomoč izkušenega strokovnjaka, profesionalca, ki vam bo pomagal premagati opisane izzive.

Kako vam bomo pomagali?

Namesto vas in za vas se bomo za določen čas spopadli z izzivi vašega podjetja. Izdelali vam bomo oceno stanja, podali predloge rešitev, začeli z realizacijo dogovorjenih nalog, prevzeli odgovornost za dosego ciljev, vodili procese ali celotno poslovanje, izvedli potrebne in dogovorjene spremembe. Ko bodo dogovorjeni cilji doseseženi, se bomo poslovili in vam prepustili, da naprej gradite svojo uspešno poslovno zgodbo.

Naš poslovni moto je:

“ Ne kopičimo dokumentacije – dosegamo rezultate!”

Nismo običajno svetovalno podjetje. Mi smo “Rent-a Manager” podjetje, ekipa sodelavcev z vsem potrebnim znanjem in izkušnjami, na področjih kjer delujemo. Ne delujemo kot svetovalci, ki pridejo in vam povedo kaj narediti, brez da bi prevzeli odgovornost za izvedbo ukrepov in bodoče rezultate. Naša ekipa bo posel izpeljala in ob tem vas in vaše zaposlene naučila kako ga voditi naprej. Ko vas bomo zapustili, vam ne bodo ostali samo kupi analiz, napovedi, predlogov in napisanih pravilnikov. Ostal vam bo delujoč in uspešen posel ter novo pridobljene izkušnje in znanje.

” Ne zaposlujte dragega vodstvenega kadra. “Rent-a-Manager” – najemite strokovnjaka za omejen čas in izvedbo posla.

Omahujete, mogoče je čas da preverite naše uspešne zgodbe?  Primere, ki prikazujejo naše delo, skozi zgodbe naših poslovnih partnerjev, ki je njihov posel naredilo uspešnejši, hitrejši, bolj dobičkonosen in bolj odgovoren. V nadaljevanju najdete primere naših zgodb.